Ikea-skåpen som går upp i värde!

Ikea Stockholm skåp med glasdörrar kom 2013, design Ola Wihlborg. betsad målad massiv ask. Kom även i en beige kulör. såldes fram till 2017. Priset var 3 495 kronor. Nyligen klubbades ett skåp för 8 000 kronor hos Stockholms Auktionsverk Malmö.
Ikea Stockholm skåp. I klarlackad rotting och massiv trä. Design Nike Karlsson. År 2017 kom en stor kollektion av Stockholm, hela 47 delar. Detta skåp hann knappt komma ut innan det tog slut. Kostade 3 495 kronor, idag säljs det på andrahandsmarknaden för mellan 7 000 och 15 000 kronor. Folk annonserar också efter att få köpa det! Temat i kollektion Stockholm 2017 var naturliga och taktila material som rotting och handblåst glas som skulle reflektera kollektionens viktigaste inspirationskällor – ljuset och naturen i Sverige.
Ikea Stockholm vitrinskåp. Skulle ursprungligen vara ett barskåp, men används mer som vitrinskåp. Hyllorna av glas. Har kommit och gått sedan mitten av 1990-talet. Ek fanér och massiv ek. Design Tomas Jelinek. År 2009 kostade det 3 995 kronor hos Ikea. Nu i januari hade det utrop 2 000 kronor hos Göteborgs Auktionsverk. Det klubbades för 7 000 kronor.
Lågt skåp/sideboard Ikea Stockholm 2013, samma serie som det gula skåpet. Design Ola Wihlborg. Lackerad stomme och valnötsfanér invändigt. Kom även som tv-bänk. Kostade då 2 995 kronor. Nu hade ett skåp ett utrop på 1 500 kronor hos Stockholms Auktionsverk Göteborg avdelning. Det såldes för 5 500 kronor.
Ikea PS skåp. Kom i den första PS kollektionen 1995. Björkfanér. Design Thomas Sandell. Priset var 2 995 kronor. Brukar ha ett utrop på 2 000 kronor hos bukowskis.online. En klar bubblare!
Ikea Stockholm vitrinskåp kom i den första Stockholms kollektionen 1986/87. Design Tomas Jelinek. Skåpet kom i vitt, björkfanér och rödbrun glasyr. Kostade 3 495 kronor – nu brukar det ha ett utrop 3 000 kronor hos bukowskis.online. En bubblare!

Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: