Kul från årets Antikmässa!

IMG_1893
Har vandrat runt på årets Antikmässa i Stockholm. Jag gillar verkligen mässan, eftersom den är så mycket mer än antik. Den bjuder både på dyrgripar, retro, design, konst, historia, nostalgi, trender  och inredningstips. Här en kul interiör från Berglöfs antikhandel och Edelstams antiks monter. På ena sidan står två Skrindan fåtöljer (formgiven 1963) av Kerstin Hörlin. Mitt emot två gustavianska fåtöljer från 1700-talet. Och i mitten ett skandinaviskt soffbord i jakaranda från 1960-talet. Så olika tidsepoker, men så himla snyggt! Återkommer under veckan med fler roliga glimtar från Antikmässan.

Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: