Dagens lyckopiller!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Snart fredag! Sorry, att jag pepprar bloggen med lyktor den här veckan. Men den här Polar Hurricane Kosta, av Göran Wärff, full av magisk färg går inte att motstå. Från 70- 80-talet, är unik. Du hittar dem på auktion för mellan 500 – 4 000 kronor, beroende på skick. Kommet inte ut så ofta, det gäller att hålla ögonen öppna. Önskar jag hade en!

Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

En tanke på “Dagens lyckopiller!”

  1. Hej vad jag har förstått, men inte kan få riktigt bekräftat är att dessa färgade lyktor mm är senare eller tom ny produktioner! Var kan jag hitta mera information om dessa lyktor. Skulle vara jätteglad att få lite förklarande hjälp här : ))
    Miriam w

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: