Retro pallar vår nya statusmöbel – värda tusentals kronor!

För ett år sedan läste Eva min artikel i Aftonbladet om att pallar ökar i pris på auktioner. Hon tyckte hon kände igen ett par och gick ut på balkongen. Där stod vad hon trodde var ett par helt värdelösa pallar. De var slitna och nötta, du ser dem på bilden här ovan. Men det skulle visa sig att de var mycket eftertraktade. I maj låg de ute till försäljning för 35 000 kronor på Bukowskis Modern Art & Design slagauktion. De klubbades för 95 000 kronor. Jag började kolla pallar igen – under 2021 har de ökat än mer. Idag har jag en artikel med 35 pallar i Aftonbladet – flera av dem känner du säkert igen. Kolla om du har en dyrgrip…

Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: