Nu klubbas Ikea på lyx-auktion!

Bukowskis slagauktioner får ändå anses som de finaste auktioner vi har i Sverige. Imorgon tisdag (2.11) hålls deras Contemporary Art & Design i Stockholm. Med på listan finns tre 70-tals fåtöljer från Ikea. Här syns vilstolen Drake från 1971 av Thomas Fränninge. Utrop 8 000 – 10 000 kronor.

Här fåtöljen Sirius av Gillis Lundgren för Ikea. Utrop 5 000 – 6 0000 kronor.
Vilstolen Lucas , även den av Gillis Lundgren. Utrop 6 000 – 8 000 kronor. Nu får vi se hur mycket de klubbas för? Fåtöljen Impala från 1972, av Gillis Lundgren klubbades för 24 000 kronor på bukowskis online auktion för några år sedan. Undrar om dessa tre objekt kommer upp i samma summa på den fina slagauktionen?

Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: