Vad tror du 70-talssoffan Playboy – gick för ????

Orange, sammet, modul och tillverkad av Dux Möbel AB under 1970-talet! Soffan Playboy var hur het som helst. Ansvarig arkitekt var Åke Nilsson som även låg bakom flera andra soffor. Playboy verkar vara eftertraktad även idag. Under de senaste åren har den klubbats för allt mellan 3 500 och 22 000 kronor. I maj såldes en beige Playboy för 16 000 kronor hos Helsingborgs auktionskammare, utropet var 4 000 kronor. Denna orange hade ett utrop på 6 000 kronor hos Norrköpings auktionsverk. Men den klubbades för hela 67 422 kronor i lördags. Lycklig säljare! Så kolla om du har någon Playboy där hemma- din lycka kan vara gjord.

Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: