Eftertraktad mugg!

Dricker förmiddagskaffe i sonens dyrgrip som han vunnit i en tävling. En SVT sport mugg med den typiska loggan från 1980-talet. Varken sonen eller jag visste att den var så het. Men råkade se att en likadan kopp klubbades för 686 kr på Tradera för ett år sedan. Så man får väl hoppas att de gamla goa sportkommentatorerna fick med sig en mugg hem när de slutade! Vilka var de? Jo, Arne Hegerfors, Katarina Hultling, Agne Jälevik, Tommy Engstrand, Bo Hansson, Christer Ulfbåge, Lasse Kinch, Artyr Ringart, Ann-Britt Ryd Pettersson, Jan Lorentzon hette de som kommenterade sport under 1980-talet. Och om det finns några muggar kvar i fikarummet är det bäst att låsa in dem, eller?

Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: