Bok-tallrikar så fina!

Spana in dessa tallrikar, egentligen samlartallrikar som var poppis under 70/80-tal. Dessa tog det förlaget Bra Böcker fram som en bonus till sina medlemmar. Tillverkade i av Höganäs keramik, med så vackra teckningar av allkonstnären Åke Arenhill. En begåvad man som dog 98 år gammal för två år sedan. Motiven är hämtade ur Kameliadamen, Don Juan, Carmen med flera. Dyker upp på auktioner och loppisar för runt 100-lappen.


Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: