Vintage-fynd hos Ellos!

 

ell_1804_depstart_home_vintage_
Ellos Hem & Inredning gör det igen – säljer vintage på nätet. När Ellos visade sina nyheter i höstas lanserades också en härlig satsning på vintageprylar som blandades upp med deras eget sortiment. Nu har man gjort det igen, letat på auktioner och mixat med sin egen kollektion. Och nu med lite mer vår touch, rottingmöbler och fint glas och keramik. Bland annat finns det superläckra jultallrikar från 70-talet av Sven Jonson, för 99 kr/styck. Designchefen Ulrika Sjövall som brinner för vintagesatsningen menar att det är en hyllning till svensk form och design. Här nedan ser du några av vårens vintage hos Ellos. Vi hoppas de fortsätter med sin retro även i sommar och till hösten. Kolla mer hos ellos.se

Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: