Veckans höjdare!

2500515069
Om jag hade plats skulle jag slå till på den här lilla soffan Läckö av Ingemar Thillmark. Ligger ute just nu på auktionsverket. Parsoffan är från 60-talet och tillverkades av OPE möbler i Jönköping. Läckö finns även som fåtölj och som 3-sitssoffa. Formgivare var Ingemar Thillmark. Han har även gjort fåtöljerna President och Axamano. Du kan hitta hans möbler hos auktionshusen idag. Brukar gå för några tusenlappar, men kommer säkert att öka i pris med tiden. För några år sedan gick de knappt att sälja. Jag tycker att Ingemar Thillmarks är en god konkurrent till de betydligt dyrare danska möblerna som är i ropet. Här är länken till till soffan auktionsverket.se

Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: