Släng inte din PEZ! Nu går de på auktion!

PEZ-Lineup
Hur många PEZAR har du slängt genom åren? Idag slank jag in på Bukowskis i Västberga och där bland kandelabrar och andra dyrgripar i ett låst skåp stod 95 stycken PEZAR. De där gamla godisautomaterna som hade tabletter som smakade päck! Men själva grejen var mata fram den där lilla tabletten. 

 

10883426_fullsize
Vilken samling! 95 stycken PEZAR. Utrop 1 800 kr. Nördigt? Nja. Ett gott råd är att inte slänga barnens prylar (Mac Donalds leksaker, action man, biker-mice, pokemon med mera). Samla dem i en låda, ställ på vinden. Plocka fram lådan när /hon/han tar studenten. Bra studentpresent. Kan vara bättre investering än några aktier eller någon fond.  bukowskis.com

Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: