Efterlysning – känner någon igen min vas?

IMG_1968
En glassamling på vårt bord just. Solroslyktor av Göran Wärff för Kosta, 70-tal. Skål av Uno Westerberg för Pukeberg. Det retar mig dock att jag inte vem som har gjort vasen eller vilket glasbruk den kommer från? Någon som känner igen den? Jag köpte den på auctionet för några år sedan, gillade formen. Om du vet något mer om så mejla eller messa mig!

Författare: retrolotta.blog.com

Editor, redaktör. Retro-lover

3 reaktioner till “Efterlysning – känner någon igen min vas?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: